Zonja e çifligut - Özgü Namal

Özgü Namal ka lindur në datën 28 dhjetor të vitit 1978 në Turqi. Që në fëmijërinë e saj Özgü ka filluar aktrimin në Teatrin Masal Gerçek. Ajo ka përfunduar studimet në Departamentin e Teatrit në Universitetin e Stambollit. Me përfunimin e studimeve ka bërë dajlen e parë në filmin ‘Affet Bizi Hocam’ dhe pas tij në serialin ‘Karete Can’. Është e njohur për shumë filma e seriale përfshirë këtu “Hija e së shkuarës”, “Anlat İstanbul”, “O… Çocuklari” etj… 

 Ju do e shihni në serialin “Zonja e Ҫifligut” nga data 13 shtator nga e hëna në të premte në oren 17:45 në Kanal D Drama.


Të gjithë personazhet e "Zonja e çifligut"

Özgü Namal ka lindur në datën 28 dhjetor të vitit ...më shumë

Mehmet Aslantug ka lindur në 25 shtator të vitit 1961 ...më shumë

Caner Cindoruk ka lindur në 17 prill 1980 në Adana. ...më shumë

Ebru Özkan ka lindur në 18 nëntor 1978 në Ankara. ...më shumë