Zonja e hekurt - Alejandro Camacho

Alejandro Camacho ka lindur në 11 korrik 1954 në Meksikë. Ai njihet si aktor dhe producent. Disa nga serialet ku Alejandro ka marrë pjesë përmendim “Alma de hierro”, “Para volver a amar”, “Abismo de pasión” etj. Në serialin “Zonja e hekurt”, ai interpreton si Diego Trujillo.


Të gjithë personazhet e "Zonja e hekurt"

Alejandro Camacho ka lindur në 11 korrik 1954 në Meksikë. ...më shumë

Carlos Ferro ka lindur në 5 qershor 1984 në Torreon, ...më shumë

Iliana Fox ka lindur më 3 janar 1977 në Leeds, ...më shumë