Afra Saraçoğlu ka lindur më 2 Dhjetor 1997 dhe aktualisht ...më shumë

Caglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir. ...më shumë

Deniz Baysal ka lindur më 5 Prill 1991 dhe aktualisht ...më shumë

Nazan Kesal ka lindur më 28 Mars 1969. Studimet e ...më shumë