Zonja Fazilet dhe të bijat - Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu ka lindur më 2 Dhjetor 1997 dhe aktualisht është 20 vjeç. Afra ishte një zbulim i aktorit Ozcan Deniz, i cili pasi e spikati nga rrjetet sociale, i ofroi asaj një rol. Shfaqja e parë e aktores ishte në serialin “Ikinci Sans”. Më pas, ajo interpretoi në “Kotu Cocuk” në krah të Tolga Saritas. Roli i fundit i Afras është në serialin “Zonja Fazilet dhe të bijat” në vitin 2017.


Të gjithë personazhet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Afra Saraçoğlu ka lindur më 2 Dhjetor 1997 dhe aktualisht ...më shumë

Caglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir. ...më shumë

Deniz Baysal ka lindur më 5 Prill 1991 dhe aktualisht ...më shumë

Nazan Kesal ka lindur më 28 Mars 1969. Studimet e ...më shumë