Zonja Fazilet dhe të bijat - Caglar Ertugrul

Caglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir. Edhe pse studimet e larta i kreu për Inxhinieri Mekanike, karriera e tij u fokusua në aktrim. Ndër rolet e tij në teatër përmendim “Romeo dhe Zhulieta”, “Yobaz”, “Les” etj. Ndërkohë, serialet ku Caglar është shfaqur janë “Kurt Seit dhe Sura”, “Medcezir”, “Zonja Fazilet dhe të bijat” etj.


Të gjithë personazhet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Afra Saraçoğlu ka lindur më 2 Dhjetor 1997 dhe aktualisht ...më shumë

Caglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir. ...më shumë

Deniz Baysal ka lindur më 5 Prill 1991 dhe aktualisht ...më shumë

Nazan Kesal ka lindur më 28 Mars 1969. Studimet e ...më shumë