Zonja Fazilet dhe të bijat - Deniz Baysal

Deniz Baysal ka lindur më 5 Prill 1991 dhe aktualisht është 26 vjeç. Karrierën si aktore ajo e nisi që në moshën 10 vjeç duke marrë role të vogla në teatër. Deniz njihet për një sërë rolesh si Nisan në “Derin Sular”, Sehnaz në “Kayip Sehir”, Yasemin në “Sol Serit” etj.


Të gjithë personazhet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Afra Saraçoğlu ka lindur më 2 Dhjetor 1997 dhe aktualisht ...më shumë

Caglar Ertugrul ka lindur më 5 Nëntor 1987 në Izmir. ...më shumë

Deniz Baysal ka lindur më 5 Prill 1991 dhe aktualisht ...më shumë

Nazan Kesal ka lindur më 28 Mars 1969. Studimet e ...më shumë