Zonjat e Familjes Bravo - Edith Gonzales

Edith Gonzales lindi në 10 dhjetor 1964. Është e njohur si aktore dhe kërcimtare. Karriera e saj nisi që në vitin 1974 me “Cancion de Navidad”. Edith numëron dhjetra role në filma dhe seriale ku përmendim Një dashuri nga e shkuara, Salome, Mujer de madera, Cielo rojo etj. Në vitin 2016 u përball me sëmundjen e kancerit, një betëjë të cilën nuk arriti ta fitonte. Ajo u nda nga jeta në qershor të vitit 2019.


Të gjithë personazhet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Saul Lisazo ka lindur në 1 qershor 1956 në Buenos ...më shumë

Mauricio Islas ka lindur në 16 gusht 1973 në Meksikë. ...më shumë

Edith Gonzales lindi në 10 dhjetor 1964. Është e njohur ...më shumë