Promotor Terreni

PERSHKRIMI I POZICIONIT

Promovon ne terren produktet dhe sherbimet e kompanisë duke ofruar tek klientet informacionin e nevojshem dhe duke ndjekur procesin e pagesave, rinovimeve dhe nenshkrimit te kontratave te reja.

 

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 1. Promovimi në terren i produkteve dhe sherbimeve të kompanisë.
 2. Asistimi gjate testimit te produkteve dhe sherbimeve tona
 3. Dhenia e informacionit mbi produktet.
 4. Kryerja e procedurave te pagesave, rinovimeve apo nenshkrimit te kontratave te reja.
 5. Ruan materialet e shitjesh dhe njohurite per sherbimet.
 6. Nderton dhe ruan marredheniet me klientet egzistues dhe ata potenciale.

 

PROFILI AKADEMIK:   Diploma Universitare perben avantazh.

EKSPERIENCA PROFESIONALE:

Eksperience 1- vjecare ne kete pozicion

 

AFTESI DHE ZOTESI:

 • Te jete i/e shkathet dhe i disponueshem per te punuar ne terren.
 • Aftësi shumë të mira organizuese, komunikuese dhe ndërpersonale;
 • I aftë të organizojë punën duke përmbushur afatet;
 • I gatshëm për të punuar në grup
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze.
 • E preferueshme leje drejtimi e klasit B.