Rreth Tring
Lexo më shumë

Rreth Tring

Fillimet e Tring startojnë që në vitin 2006 me themelimin e Albanian Satellite Communications, një kompani private me zyra qëndrore në Tiranë. Ajo është ofruesi kryesor për Hi-Speed Internet, shërbimet e telefonisë dhe Dixhital TV, për klientët familjarë dhe biznese në Shqipëri.

më shumë

Misioni ynë

Të ndërtojmë një marrëdhënie afatgjatë dhe të qëndrueshme me të gjithë klientët tanë duke iu ofruar një eksperiencë unike në:

 

 • Cilësinë e shërbimit
 • Kujdesit ndaj klientit
më shumë

Brandi

Brandi Tring është një konfigurim i thjeshtë dhe simbolik që përbëhet nga dy rrathë që bashkohen në formë elipsi. Shenjat e tjera dalluese, flluska dhe shiriti- përfaqësojnë epokën dixhitale, flluska si simbol i komunikimit dhe shiriti që përsëritet simbol i projeksionit në ekran.

më shumë

Teknologjia

Kompania Tring i është përshtatur zhvillimeve të vrullshme të rajonit dhe më gjerë duke investuar ne teknologjinë më të fundit HD. Tashmë Tring ka kaluar të dyja platformat e saj në formatin MPEG-4. Kjo nënkupton më shumë kanale dhe më shumë cilësi transmetimi.

më shumë

Karriera në Tring

Dëshironi të kontribuoni në suksesin e Tring? Jeni i motivuar për sfida të mëdha, i dedikuar dhe ambicioz për të pasur një karrierë? Dëshironi të jeni pjesë e Tring?

më shumë

Përgjegjësia sociale

Përgjegjësia Sociale është shumë e rëndësishme për Tring. Ajo është pjesë e kulturës së korporatës tonë prandaj dhe Tring ka mbështetur projektin ‘’Go Green’’. Ne jemi një kompani me përgegjësi sosciale, e vëmendshme ndaj komunitetit ku jeton dhe vepron.

më shumë

Press Room

Tring njofton se ka nisur procesi i dixhitalizimit në Fier, Lushnje dhe Mallakastër

03-04-2018

Vazhdon procesi i dixhitalizimit në të gjithë vendin. Pas qyteve si Durrës, Korçë, Pogradec, Bilisht, Elbasan, Berat dhe Krujë, Tring njofton se ka nisur procesi...

më shumë

Eventin më të bukur futbollistik në mbarë botën do të vazhdoni ta ndiqni vetëm në Tring!

08-03-2018

Në Shqipëri, që prej vitit 2015, Uefa Champions League lidhej menjëherë me emrin e platformës Tring. Për tre sezone, shikuesit kanë ndjekur në katër...

më shumë

Tring nënshkruan marrëveshjen «Për përdorimin e sigurtë dhe të përgjegjshëm të rrjeteve dhe shërbime…

10-02-2018

Tring është një nga gjashtë kompanitë në vend që premton internet të sigurt për përdoruesit e tij. Në kuadër të Ditës Ndërk...

më shumë

Shpallen Çmimet e Medias: Tring rrëmben tre prej tyre

09-01-2018

Me edicionin e pestë të IMA AWARDS, çmimet që vlerësojnë personazhet dhe programet televiziv gjatë një viti sollën për publikun midis datave 1 Dhj...

më shumë

Vlerësime për Tring: Jolly HD zgjidhet kanali më i mirë ndërsa «Studio UEFA» programi më i mirë i de…

03-01-2018

MEDIA ALBANIA ka organizuar për të herë të katërt çmimet "Magjia e medias". Gjatë këtij edicioni prej datës 28 Nëntor – 30 Dhjetor për ...

më shumë

Tring shpallet kompania e vitit

08-12-2017

  Platforma dixhitale Tring vlerësohet maksimalisht nga Dhoma e Tregtisë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore. Është vlerësuar si e para komp...

më shumë

Mbyllet sinjali analog në Korçë, Pogradec dhe Bilisht; TV do të shihni vetëm në këtë mënyrë!

30-11-2017

Tring njofton se procesi i digjitalizimit përfundon nesër në qytetet Korçë, Pogradec dhe Bilisht. Kjo do të thotë se mbyllet sinjali analog dhe bashkë me t&...

më shumë

Tring njofton se ka nisur procesi i digjitalizimit në Korçë, Pogradec, Bilisht!

03-11-2017

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare free përfitoni nga oferta: Aparat tokësor DVB- T2 nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Dhurat&...

më shumë

Tring njofton se ka nisur Procesi i Dixhitalizimit në Berat

21-08-2017

Tring njofton se ka nisur Procesi i Dixhitalizimit në Berat! Nxitoni të përfitoni nga oferta! Aparat tokësor nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Dhuratë 1 muaj abo...

më shumë

Tring përfundon proçesin e dixhitalizimit në Berat

19-08-2017

Platforma dixhitale Tring tani mbulon me sinjal HD qytetin e Beratit, Kuçovës, Urën Vajgurore, Poliçanin dhe fshatrat përreth tyre. Luten të gjithë teleshikuesit...

më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
kompanite-albbeton-small.pngkompanite-botimet-small.pngkompanite-concordsmall.pngkompanite-edilal-small.pngkompanite-ford-small.pngkompanite-galeria-small.pngkompanite-kristal-small.pngkompanite-living-small.pngkompanite-restorant-small.pngkompanite-tring-small.pngkompanite-vizion-small.png