Karriera në Tring

careers big

Dëshironi të kontribuoni në suksesin e Tring? Jeni i motivuar për sfida të mëdha, i dedikuar dhe ambicioz për të pasur një karrierë? Dëshironi të jeni pjesë e Tring?

Ne ju sigurojmë se Tring është një vend ku ju mund të realizoni objektivat tuaja për të bërë karrierë. Ne i vlerësojmë punonjësit tanë dhe i bëjmë ata të ndjehen më shumë se profesionale. Ne kërkojmë dhe stimulojmë ata që duan të ecin përpara, që kërkojnë inovacionin dhe që nuk ndalen së kërkuari. Vetëm kështu pretendojmë të arrijmë objektiva  gjithmonë e më ambicioze dhe të garantojmë cilësinë maksimale për abonentët tanë.

 Pozicione vakante:

- Procurement manager

- B2B Supervisor/Business

- Operator magazine

- Specialist Finance

- Perfaqesues Shitjesh ne Tirane

- Business Sales Key Account

- Interconnection and Business key account Manager

- Quality and Process Specialist

- Përfaqësues shitjesh

- Billing Engineer

- Business process Specialist

- Product Development Specialist

- Perfaqesues Shitjesh ne Fier

- Koordinator sigurie dhe shendeti per fazen e realizimit te punimeve

- Churn Specialist