Brandi

Brandi Tring është një konfigurim i thjeshtë dhe simbolik që përbëhet nga dy rrathë që bashkohen në formë elipsi. Shenjat e tjera dalluese, flluska dhe shiriti përfaqësojnë epokën dixhitale, flluska si simbol i komunikimit dhe shiriti që përsëritet simbol i projeksionit në ekran. Rrethi krijon perspektivën duke reflektuar vizionin e kompanisë të orientuar drejt të ardhmes. Ngjyra lejla përcjell ekstravagancë, risi dhe freski.

 

[row]
[column md=”4″]

Tring Logo RGB positive Secondary

[/column]
[column md=”4″]

Tring Logo RGB negative SECONDARY

[/column]

[column md=”4″]

Tring Logo RGB positive primary

[/column]

[column md=”4″]

Tring Logo RGB reverse

[/column]

[column md=”4″]

Tring Logo RGB positive primary

[/column]

[column md=”4″]

Tring Logo RGB negative PRIMARY

[/column]
[/row]