Albanian Motor Company

Albanian Motor Company është një kompani prestigjioze e krijuar në vitin 2004. Në fillimet e saj ka qenë përfaqësuese zyrtare e Fordit në Shqipëri. Në vitin 2008 u bë përfaqësuese zyrtare e Land Rover. Kjo kompani sjell në Shqipëri automjete vetjake dhe pune nga Ford, forma luksoze nga Land Rover si dhe të gjitha mjetet rekreative. Në vitin 2012 janë fituar çmime ndërkombëtare si: “Makina e vitit”.

 

Web: www.albanianmotor.com

Adresa: Autostrada Tiranë -Durrës km10, Kashar, Tiranë, Shqipëri

Departamenti i Shitjes Cel. +355692031760 dhe +355 (42) 407 990

Servisi: Tel/Fax +355 (42) 407 990

E-mail: info@albanianmotor.com

Facebook: www.facebook.com/fordalbanianmotorcompany/

Instagram: www.instagram.com/fordalbania/