Galeria

Qendra Tregtare Galeria ka hapur dyert e saj për herë të parë për klientët më 16 Prill 2006.

Që nga kjo datë, kjo qendër vazhdon ti shërbejë klientëve të saj duke qenë pika e referimit për shoppingun në qytetin e Tiranës.

Në zemër të qytetit, me më shume se 70 dyqane, ju mund të gjeni markat më të njohura të modës, aksesor të ndryshëm për ju dhe shtëpitë tuaja, banka, bare, agjenci udhëtimi etj.

Qendra Tregtare Galeria, brenda European Trade Center, ndërthur kërkesat dhe dëshirat Tuaja, për t’ju bërë të ndiheni…në qendër të vëmendjes!

 

Oraret e Qendrës:

Galeria

E Hënë – E Diel – 09:00 – 21:00

Supermarket Conad

E Hënë – E Diel – 09:00 – 21:00

Web: www.galeria-etc.com

Adresa: Galeria ETC, Rruga Bajram Curri, Tirane 1000

Tel: +355 4 22 54 100

Email: galeriaetc@edilal.com

Facebook: www.facebook.com/ETCGaleria/

Instagram: www.instagram.com/etcgaleria/