Kristal Center

Kristal Center është një nga qendrat më të bukura tregtare urbane, me ambiente të gjelbëruara, çlodhëse, një ambient atraktiv për të gjithë vizitorët e saj. Kristal Center ka hapur dyert më 24 Prill 2008, me një sipërfaqe prej 25000 m2 dhe sipërfaqe të dedikuar pjesës tregtare prej 10500 m2. Piazza me hapësirë të gjelbëruar është rreth 500 m2.

Kristal Center ka më shumë se 40 dyqane, 400 vende parkimi nëntokësor dhe kënd lojërash për fëmijë. Pjesë e qendrës është Kinemaja, më e reja dhe më e madhja në Tiranë, me dy salla moderne me kapacitet prej 500 personash. Risi e kësaj kinemaje, është Kinemaja 3D, me ekran argjendi, ku spektatori tashme është brenda skenave të filmit.

 

Web: www.kristalcenter.com

Adresa: Rr.”Frank Bardhi”, Përballë Kolegjit Kristal, Tiranë, Albania

Tel: +355 4 480 1028

Fax: +255 4 480 4609

E-mail: info@kristalcenter.com

Facebook: www.facebook.com/KristalCenter

Instagram: www.instagram.com/kristalcenter/