Living

Të jetosh me stil do të thotë të jetosh bukur….

Të jetosh bukur do të thotë të jetosh me “LIVING”!

Living është revistë 3-mujore, e vetme për stilin e jetesës, me në tematikë sociale, fashion, kuzhinë, bukuri, shëndet, mirëqenie, këshilla praktike, udhëtime, argëtime&zbavitje,trajtimin e kafshëve, meditimet, etj..

Në rreth 200 faqet e revistës do të gjeni një udhëzues për të përmirësuar jetën tuaj, pasi ndër shekuj qëllimi final i njerëzimit ka qenë të mësuarit se si jetohet bukur!

Living është revistë sezonale dhe del në treg çdo tre muaj, me 170-190 faqe dhe me një tirazh 15000 copë për çdo botim.

Living është një brand më vete me kanalin e vet televiziv, revistën, faqen, Institutin Living dhe shtëpinë botuese.

Shtëpia botuese Living e nisi veprimtarinë e saj në nentor 2015. Qëllimi i saj është të qënurit sa më pranë shijeve dhe preferencave të lexuesit, duke i ofruar letërsinë më të mirë. Living sjell për lexuesit shqiptarë librat bestseller duke përmbushur kërkesat e tij referuar letërsisë bashkëkohore.

 

Web:www.living.al

Adresa: Rr. ‘’Don Bosko’’, Kompleksi ‘’Don Bosko’’, Kulla 7, Kati II, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355 44 800 102

Fax: +355 44 800 001

Facebook: https://www.facebook.com/PortaliLiving?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/living_albania/