Press Room

Tring Smart Home

12-1-2021

Tring Smart Home është aplikacioni risi i sjellë në treg nga kompania Tring për të lehtësuar jetën e të gjithëve! Ky shërbim ofron zgjidhjen më të mirë duke siguruar një kontroll të plotë mbi pajisjet e shtëpisë suaj e duke ju sjellë shumë lehtësi, siguri dhe kursim të energjisë. Të gjitha pajisjet kontrollohen dhe komandohen ... lexo më shumë


Kanal D-Drama nga 30 Marsi ekskluzivisht në Tring

2-4-2020

Nga data 30 mars 2020, Kanal D Drama nisi transmetimin në të gjitha platformat Tring, në Satelitor, IPTV, Tokësor dhe Kabllor, ekskluzivisht në Shqipëri dhe Kosovë. Kanal D do të përmbajë 5 premiera të prodhimeve më të mira turke. Për të gjithë abonentët Tring, ky kanal do të jetë i përfshirë brenda paketave të abonimit ... lexo më shumë


Sinjali tokësor Tring mbërrin në Kukës

28-1-2020

  Vetëm nëpërmjet platformës Tring, të gjithë banorët në Kukës dhe rrethinat do të mund të shohin të gjitha kanalet kombëtare falas dhe 32 kanale Tring të pasur me një programacion të larmishëm dhe me qindra prodhime origjinale. Kanale te dedikuar plotesisht lajmeve, serialeve, muzikës, futbollit, fëmijëve dhe adultve. Në këtë paketë UEFA Champions League ... lexo më shumë

Shtyhet afati i dixhitalizimit: Data përfundimtare 1 tetori!

29-8-2019

Në një komunikim për shtyp, Autoriteti i Mediave Audiovizive njoftoi ditën e sotme shtyrjen e afatit të dixhitalizimit. Fikja e sinjalit analog për qytetet Tiranë, Durrës dhe Vlorë do të bëhet përfundimisht në datën 1 tetor 2019. Shtyrja e afatit do t’i japi më shumë kohë të gjithë qytetarëve për tu pajisur me dekoderin DVB-T2. ... lexo më shumëÇfarë do të ndodhë në Tring më 1 Qershor?

27-5-2019

Fëmijë dhe të rritur po presin me padurim festën e 1 Qershorit. Ata do të jenë të gjithë të pranishëm në zyrat e Tring, të cilat do të shndërrohen në parkun më të madh festiv. Shumëllojshmëria e aktiviteteve si Go Kart, Kinema, Facepainting, Bouncing game etj do ta bëjnë akoma më të veçantë këtë ditë. ... lexo më shumë

10 vjet Tring, e vetmja media multidimensionale!

17-9-2018

Tring feston sot 10 vjetorin. Krijuar në vitin 2008, Tring mbetet e vetmja media multidimensionale në Shqipëri, duke qene zgjedhja e parë për të gjithë shqiptarët, brenda dhe jashtë vendit. Në këto 10 vjet, Tring ka ardhur tek ju me një sërë shërbimesh. Platforma e cila kënaq shijet dhe preferencat e çdo moshe, ju dhuron ... lexo më shumëShpallen Çmimet e Medias: Tring rrëmben tre prej tyre

1-9-2018

Me edicionin e pestë të IMA AWARDS, çmimet që vlerësojnë personazhet dhe programet televiziv gjatë një viti sollën për publikun midis datave 1 Dhjetor 2017 deri më 31 Dhjetor 2017 mundësinë e votimit online në portalin e IMA për të përcaktuar fituesit e çmimeve si për televizionet Shqiptare ashtu dhe për ato Kosovare. Në kategorinë ... lexo më shumë