Kanal D-Drama nga 30 Marsi ekskluzivisht në Tring


Nga data 30 mars 2020, Kanal D Drama nisi transmetimin në të gjitha platformat Tring, në Satelitor, IPTV, Tokësor dhe Kabllor, ekskluzivisht në Shqipëri dhe Kosovë. Kanal D do të përmbajë 5 premiera të prodhimeve më të mira turke. Për të gjithë abonentët Tring, ky kanal do të jetë i përfshirë brenda paketave të abonimit aktual.

Ne platformën:

Tokësore – Kanali 106

Satelitore – Kanali 142

IPTV – Kanali 107

Kabllor – Kanali 105

Për çdo informacion, mund të kontaktoni në numrin e telefonit 044 800 008.