Kujdes nga platformat pirate


Tring njofton të gjithë klientët se një sërë platformash në treg piratojnë në mënyrë të paligjshme dhe evazive kanalet dhe programet e TRING. Përdorimi PA TË DREJTA i kanaleve dhe prodhimeve eksklusive të TRING përbën një shkelje të rëndë ligjore, mashtrim dhe vjedhje për klientët. Ju paguani për një shërbim që mund t’iu ndërpritet në ҫdo kohë.

Kështu që le të luftojmë së bashku piraterinë duke i thënë  JO të gjithë platformave pirate dhe duke i denoncuar ato në info@tring.tv.

Lista e platformave që piratojnë PA TË DREJTA kanalet TRING është si mëposhte:

1. TIBO,

2. TV ALB,

3. NIMI TV,

4. ZANA IPTV