1 Tetori, afati i fundit i dixhitalizimit, fiket sinjali analog në Tiranë dhe Durrës


Përfundimisht nesër fiket sinjali analog për Tiranën dhe Durrësin. Kjo do të thotë se në ekranin e televizorit tuaj nuk do të shfaqet asgjë, dhe se ju nuk do të mund të shihni asnjë kanal televiz. Kjo do të ndodhë për të gjithë ata që kanë ende në përdorim pajisje të gjeneratës së vjetër.

Çfarë duhet bërë?

Të gjithë qytetarët duhet të pajisen sa më parë më dekoderin Tring, nëpërmjet të cilit do të shohin 64 kanale, Tring dhe kombëtare. Vetëm me një dekoder Tring ju do të mund të shihni kanalet kombëtare në çdo kohë, pa qenë nevoja për të kryer një abonim.

Me blerjen e një dekoderi Tring dhe kartës smart për 4,300 leke ju do të mund të përfitoni dhuratë 3 muaj abonim. Ndërsa, të gjithë qytetarët që do të blejnë abonim 12 mujor + kartë smart për 10,900 leke, do të përfitojnë dekoderin dhuratë.

Tring sjell një programacion të pasur për fëmijë dhe të rritur, me filma, dokumentarë dhe seriale te fundit, si dhe 7 kampionate sportive, përfshirë këtu eventin më të madh futbollistik UEFA Champions League.

Në dyqanet e Tring, banorët e qyteteve Tiranë dhe Durrës janë duke u pajisur me dekoderin tokësor DVB T2, ndaj nxitoni sa më parë për të shmangur radhët e gjata. Mos lejoni që sinjali të fiket në ekranin tuaj. Merrni Tring tani!