“Novelas” – Pasione që zgjojnë ëndrra!


Këtë sezon të ri, platforma televizive Tring ka qenë sërish në lartësinë e kërkesës së abonentëve të saj, duke plotësuar kërkesat e shikuesve, e duke sjellë gjithnjë e më shumë kanale tematike në platformë. E tillë është edhe prurja më e re në programacion, “Tring Novelas”, për herë të parë në Shqipëri, një kanal dedikuar adhuruesve të romancave latine.

Me 6 histori të ndryshme çdo ditë, “Tring Novelas” do të sjellë në shtëpitë tuaja, pasionet latino-amerikane, ngjarje të mbushura me intriga dhe pabesi, por të udhëhequra nga histori dashurie të pavdekshme, që do t’i bëjnë pasditet tuaja thjesht të paharrueshme.

Me një sukses të padiskutueshëm në vendet e origjinës dhe jo vetëm, këto histori njerëzore do t’ju mbërthejnë para ekranit, në pritje të serisë së radhës.

“Tring Novelas” do të mund ta ndiqni nga sot, 1 Shtator, ora 16:00 të renditur në numrin 113 në platformat tokësore, satelitore, Iptv dhe kabllore në Tring.