Press Room

Do t’iu surprizojmë si kurrë më parë

3-7-2015

Liga e Kampionëve tashmë e ka gjetur shtëpinë e saj! Platforma Tring blen ekskluzivitetin për eventin më të madh futbollistik Uefa Champions League për 3 sezone rresht 2015-2018. Emocione live, drithërima dhe magjia e kampionëve të vërtetë vetëm në platformën kampione, vijnë ҫdo të martë dhe të mërkurë. Futbolli më i bukur në Evropë me ... lexo më shumë


Kujdes nga platformat pirate

10-3-2015

Tring njofton të gjithë klientët se një sërë platformash në treg piratojnë në mënyrë të paligjshme dhe evazive kanalet dhe programet e TRING. Përdorimi PA TË DREJTA i kanaleve dhe prodhimeve eksklusive të TRING përbën një shkelje të rëndë ligjore, mashtrim dhe vjedhje për klientët. Ju paguani për një shërbim që mund t’iu ndërpritet në ҫdo kohë. Kështu që le ... lexo më shumë


Se shpejti ne Tring Shopping Queens

20-2-2015

Tring Digital ka blerë ekskluzivisht të drejtat televizive për realizimin e formatit hit, daily makeover “Shopping Monsters” nga kompania Global Agency format ky i shitur në 13 vende të botës. Tring TV, do të prodhojë versionin shqiptar të formatit, ku pesë femra me karaktere, moshë dhe profesione të ndryshme do të konkurrojnë njëra-tjetrën në zgjedhjen ... lexo më shumë


Tring Communications lanҫon produktin IPTV

16-6-2014

Mars 2014- Kompania Tring Communications lanҫon në treg produktin IPTV, një produkt i teknologjisë më të fundit, një risi e hedhur për herë të parë në tregun shqipëtar. Me rastin e lanҫimit të shërbimit IPTV, Drejtori i Përgjithshëm i Tring Communications u shpreh: “Jemi të lumtur t’u ofrojmë qytetarëve eksperiencën e teknologjisë IPTV, që do ... lexo më shumë


Platforma Satelitore Tring kalon në formatin MPEG-4

14-6-2014

10 Prill 2014-Platforma dixhitale Tring me datë 10 Prill ka bere kalimin e suksesshëm të Platformës Satelitore në formatin MPEG-4. Tring është praktikisht e vetmja platformë televizive dixhitale shqiptare që mundëson kalimin 100 % te transmetimit satelitor në format HD MPEG-4. Ky format nënkupton cilësi më të lartë transmetimi dhe më shumë kanale, duke e ҫuar numrin ... lexo më shumë


Tring TV hedh në treg produktin më të ri, IPTV

14-6-2014

Mars 2014- Tring Tv sjell ekskluzivisht për tregun shqiptar shërbimin më të ri që ofrohet në tregun e telekomunikacionit, IPTV. Në bashkëpunim edhe me Albtelecom, Tring Dixhital mundëson aksesin në IPTV, shërbim televizioni nëpërmjet internetit. Administratorja e Përgjithshme Tring TV shprehet:’’Në vendin tonë sapo ka nisur një epokë e rë në teknologjinë televizive. Jemi jashtëzakonisht ... lexo më shumë


Një darkë bamirësie në errësirë

27-1-2014

Fondacioni Vodafone Albania, me kontributin e pjesëmarrjen e bizneseve, sjell një iniciative unike bamirësie në ndihmë të personave të verbërTë lexosh një mesazh në telefon apo në kompjuter në gjuhën shqipe për një të verbër do të jetë e pamundur edhe për pak kohë. Por ky program audio, i cili është i aplikueshëm në internet ... lexo më shumë


Kodi i etikes per Internet te sigurte

7-2-2013

Tring Communications, nenshkruan marreveshjen per internet me te sigurte per femijet tane. Me iniciative te Ministrit për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit, u zhvillua me dt. 7 shkurt 2012, takimi: “Te gjithe se bashku per nje internet me te sigurt”. Ne kete takim ne vecanti u vu theksi tek rendesia e kodeve ... lexo më shumë


Tring merr çmimin e ekselencës

20-11-2011

Kompania Tring Communications është vlerësuar kështu me çmimin e ekselencës ne dhënien e tre shërbimeve ne një linje te vetme. Ky çmim prestigjioz i është akorduar Tring Communications ne forumin e 4 te telekominkacionit shqiptar, qe u përqendrua ne krijimin e infrastrukturës drejt revolucionit dixhital. Nje nga arsyet pse Tring Communications ka marre kete cmim ... lexo më shumë


Tring rrit kapacitetet per internetin

2-1-2011

Ne kuader te Projektit “Interneti Satelitor per komunat dhe bashkite e vendit”, kompania jone organizoi me date 20 Tetor 2009, ne ambjentet e Hotel Mondial ne Tirane, Seminarin Trajnues me perfaqesuesit e komunave dhe bashkive, perfitues te ketij projekti. Pjesmarres ne seminar ishin kryetare komunash dhe bashkish, si dhe punonjes te tyre, te ngarkuar me ... lexo më shumë


Njoftim mbi filtrimin e trafikut te internetit

24-12-2010

Njoftim për të gjithë klientët e Tring Communications mbi marrjen e masave teknike për filtrimin e trafikut të internetit për ndalimin e fenomenit “Marrës satelitor, tokësor apo dixhital kabllor të bazuar në S.O.Linux, bazuar dhe në kërkesën e dërguar nga Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare me datë 23.11.2010. Te nderuar klientë, Tring Communications dëshiron ... lexo më shumë


Tring signs a collaboration agreement

1-12-2010

Albanian operator Tring Communications signs a collaboration agreement with PTK for: Interconnection for telephony traffic, interconnection agreement for IP transit in Frankfurt and collaboration in network expansion with fiber and microwave from Tirana to Prishtina. Tirana, December 1, 2010 – Tring Communications (ASC) announced today that they signed a contract with PTK Kosovo after 11 ... lexo më shumë


Tring distributor zyrtar i Eutelsat

30-11-2009

Tring Communications vjen me një risi në tregun shqiptar duke lidhur njerëzit me njëri tjetrin, pavarësisht vendit ku ata ndodhen. Të gjithë klientët e Tring Communications do të përfitojnë me një antenë dhe pa kabull telefoni, internet dhe televizion si dhe mjaft shërbime të tjera me parametra të lartë, shpejtësi maksimale dhe cmime të ulëta ... lexo më shumë


Tring Communications sjell ne Shqiperi Triple Play

25-11-2009

Para një viti Tring Communications filloi udhëtimin e saj me vizionin për të ofruar shërbime të reja, ekonomike dhe të një cilësie shumë të lartë telekomunikacioni dhe argëtimi. Duke mbajtur premtimin tonë, në vitin 2008 ne ishim të parët që ofruam internet me kapacitet të larte me një shpejtësi deri në 3 Mbits për cdo ... lexo më shumë


Mbi zhvillimin e Seminarit Trajnues

25-11-2009

Tring Communications, duke synuar gjithmonë kenaqësine e klientëve dhe duke u përkushtuar për të ofruar shërbimin më të mirë të Internetit, Telefonisë në vend, është duke punuar në mënyrë të vazhdueshme në përmirësimin e infrastrukturës. Vetëm në vitin 2009 kemi rritur 3 herë kapacitetin e shpejtësisë , duke arritur shpejtësi totale ne 450Mbits. Z. Ergis ... lexo më shumë