Partneriteti sjell shërbimin e ri Mobile TV


16 Tetor 2015 – Finalizohet partneriteti ndërmjet kompanisë televiziv Tring  dhe operatorit të telefonisë mobile Telekom Albania telekom.jpg

 

 

Marrëveshja e partneritetit midis dy kompanive sjell për herë të parë në Shqipëri shërbimin Mobile TV me një paketë abonimi të veçantë.

telekom1

Me shërbimin Mobile TV nga Telekom dhe Tring abonentët do të kenë mundësi të ndjekin filmat, emisionet dhe ndeshjet e preferuara nga një Smartphone, Android dhe iOS kudo ku ndodhen nëpërmjet rrjetit 4G ose lidhjes WiFi.

Abonimi në paketën e shërbimit Mobile TV përfshin 40 kanale televizive nga Tring (5 kanale sportive Sport HD dhe 3 kanale High Definition)  si edhe Video On Demand me mijëra filma, seriale televizive, dokumentare, programe për fëmijë, sport pa pagesë shtesë. Të gjitha këto për vetëm 700 lekë/muaj! Për të përdorur shërbimin abonentët duhet të shkarkojnë në pajisjen e tyre aplikacionin Mobile TV nga Telekom Albania.

telekom2.jpg

 

 

Partneriteti Tring – Telekom sjell shërbimin e ri Mobile TV

Marrëveshja e partneritetit midis operatorit televiziv Tring  dhe operatorit të telefonisë mobile Telekom Albania sjell për herë të parë në Shqipëri shërbimin Mobile TV me një paketë abonimi të veçantë.

Me shërbimin Mobile TV nga Telekom dhe Tring abonentët do të kenë mundësi të ndjekin filmat, emisionet dhe ndeshjet e preferuara nga një Smartphone, Android dhe iOS kudo ku ndodhen nëpërmjet rrjetit 4G ose lidhjes WiFi.

Abonimi në paketën e shërbimit Mobile TV përfshin 40 kanale televizive nga Tring (5 kanale sportive Sport HD dhe 3 kanale High Definition) si edhe Video On Demand me mijëra filma, seriale televizive, dokumentare, programe për fëmijë, sport pa pagesë shtesë. Të gjitha këto për vetëm 700 lekë/muaj! Për të përdorur shërbimin abonentët duhet të shkarkojnë në pajisjen e tyre aplikacionin Mobile TV nga Telekom Albania.