Serie A i bashkohet shtëpisë së kampionëve


Tring sjell surprizën e rradhës. Më shumë kanale, programe të larmishme dhe, kohët e fundit, lajme që kanë befasuar botën e medias dhe biznesit: platforma më e madhe në Shqipëri tashmë ka të drejtat ekskluzive për të transmetuar kampionatin e Serie A.

Në bashkëpunim me Oversport, Tring do të transmetojë të gjitha përballjet e turneut sportiv italian më të lakuar. Tring do të mbulojë këtë event me një studio të re të dedikuar dhe shumë surpriza që do të zbulohen së shpejti …

Serie A është divizioni më i lartë profesional i kampionatit italian të futbollit për meshkuj, i menaxhuar nga Lega Nazionale Professionisti Serie A.

Skuadrat më të dashura për shqiptarët tashmë i bashkon 1 ekran i vetëm, 1 platformë novatore që sjell risi për secilin pjesëtar të familjes.

Pra është zyrtare, emocionet e futbollit të vërtetë italian, mund t’i ndjekim vetëm në Tring.

Edhe një herë më shumë, kjo kompani vërteton se është në lartësinë e kërkesave të audiencës!

Për informacione të mëtejshme, vizitoni adresën online www.tring.al