Tring Collection – Shtëpia e sagave të mëdha


Tring gjithmonë e më shumë po sjell risi dhe po përmbush kërkesat e çdo shikuesi shqiptar!

Tashmë, Tring Collection, një kanal i ri i dedikuar sagave, vjen ekskluzivisht në këtë platformë.

Collection nga vetë emri nënkupton transmetimin maratonë të sagave më të mira që kanë thyer rekorde shikueshmërie në të gjithë botën. Ky kanal do të përmbushë kërkesat e të gjithëve sepse në të do të gjeni komedi, dramë, aksion, romancë, histori e shumë të tjera.

Të gjitha këto në platformën tokësore dhe atë satelitore në kanalin numër 137!

Sa bukur të ulesh përpara ekranit të TV dhe të mos duash asnjëherë të largohesh prej aty, efekt që e krijon vetëm 1 platformë, TRING!