Tring Comedy kthehet në Tring Summertime!


Tring Comedy, një kanal dedikuar familjes i cili ju shoqëron çdo ditë të vitit me humor, batuta dhe të qeshura nga filmat më të fundit, vazhdon misionin e tij duke u shndërruar në Tring Summertime për sjellë tek ju programacionin më të freskët.

Bashkë me këtë kanal do të lindin historitë më të bukura të dashurisë dhe aventurat më agëtuese verore.
Mos humbisni super premierat çdo ditë në shoqërinë e aktorëve më të mirë si Penelope Cruz, Scarlet Johansson, Paul Rudd, Jennifer Aniston, Anne Hathaway, Jim Sturgess etj…

Argëtimi përpara ekranit është i sigurt këtë verë sepse Tring nuk shkon me pushime!