Tring, golden partner i eventit më frymëzues të vitit «Rruga drejt suksesit»


vasilitajn

Plot 2000 të rinj, shqiptar e të huaj, u mblodhën së bashku më 2-3 Nëntor, në Expo City në një trajnim maratonë drejtuar nga Vasil Naçi në një event unik për tu frymëzuar, mësuar, për tu mbushur me ide dhe energji, si dhe për tu argëtuar. Trajnimi dy ditor, më i madhi i mbajtur ndonjëherë në kryeqytet, ishte më shumë se sa një leksion për jetën.

45206672_10157928649819832_20985704129495040_n.jpg

Për shumë pjesëmarres, ai u cilësua si eventi që të ndryshon jetën, të bësh ta shohësh realitetin drejt e sy, pa u trembur, gati për ta sfiduar.

45308928_10157928649939832_7207023227984412672_n.jpg

Tring ishte pjesë e këtij eventi si golden partner. E vetmja kompani mediatike mbështetëse e eventit, ishte gati jo vetëm për t’i thënë po një eventi të tillë, por gjithashtu për të trajnuar një pjesë të stafit, i cili përballet çdo ditë me sfida të reja.

tringstaff

Për ne, ishte kënaqësi të ishim krah Agna Group, dhe një sërë kompanish të tjera në një mision ku të gjithë të ardhurat nga eventi shkojnë për bamirësi.

45478398_562190047536310_7786798973485842432_n.jpg

Si një kompani e sigurt drejt rrugës tonë të suksesit, ne e duam energjinë e mirë dhe punojmë fort që çdo ditë të jemi të frymëzuar për të plotësuar shijet dhe kërkesat e të gjithë abonentëve tanë.

vasilty.jpg