Tring inaguron këndin e lojrave pranë Stadiumit “Selman Stërmasi”


sheshi

Tring i ka bërë një surprizë Tiranës mëngjesin e sotëm. Fëmijët në rrugën “Sulejman Delvina” në njësinë numër 5, në kryeqytet u zgjuan me një dhuratë. Është ky shesh i ri rekreativ dhe kënd lojrash, përballë stadiumit “Selman Stërmasi” që do ti gëzojë ata çdo ditë. Lojrat e shumëllojshme do të jenë aty përgjithmonë për vogëlushët. Jetëzimi i sheshit u mundësua nga Bashkia e Tiranës në bashkëpunim me kompaninë ”TRING” dhe përfshin module të ndryshme lojërash, ndriçim dhe gjelbërim të zonës.

19732130 10156371101679832 8432841610457664756 n

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, përuroi këndin e 18-të lojërave në kryeqytet, ku theksoi se bashkia është e fokusuar te punët konkrete për të transformuar kryeqytetin. Ai kërkoi prej të gjithë qytetarëve që të kujdesen për veprat publike të cilat janë në të mirë të komunitetit gjithashtu garantoi se Bashkia e Tiranës do të vijojë këtë vit me ndërtimin e 11 këndeve të reja në zona të ndryshme të kryeqytetit, duke krijuar më shumë hapësira për të vegjlit.

19642516 10156371101689832 3724872950786343259 n

Në sheshin rekreativ dhe këndin e lojërave të ndërtuar në zonën e njohur si stadiumi “Selman Stërmasi”, të gjitha materialet e përdorura janë të certifikuara sipas standardeve të BE-së duke rritur në këtë mënyrë sigurinë e fëmijëve që luajnë.

19732242 10156371101649832 1371739242372686423 n

Drejtoresha e marketingut e kompanisë Tring, Elisa Mulgeci në këtë përurim, na tregon se përse vendosën të bashkëpunojnë me bashkinë e Tiranës në këtë projekt që vë në qendër fëmijët:

Zgjodhëm të bashkëpunojmë me Bashkinë e Tiranës dhe të targetojmë pikërisht fëmijët në mënyrë që të investojmë në edukimin sa më të mirë të tyre. Ky është një park rreth 600 m2 dhe ka 7 module lojrash për të gjitha kategoritë e fëmijëve. Ky është një ndër projektet që ”TRING”ndërmerr dhe investon në shërbim të komunitetit.

Por ky nuk do të jetë projekti i vetëm me profil social që kompania Tring do të mbështesë. Vazhdimisht gjatë sezonit të verës animatorë me personazhet më të dashur të kanalit Tring- Tring do të vizitojnë këtë kënd lojërash e do të argëtojnë vogëlushët.

19665509 10156369788674832 1203776911889531582 n

19601061 10156369788324832 1782716886551666021 n