Tring merr çmimin e ekselencës


Kompania Tring Communications është vlerësuar kështu me çmimin e ekselencës ne dhënien e tre shërbimeve ne një linje te vetme. Ky çmim prestigjioz i është akorduar Tring Communications ne forumin e 4 te telekominkacionit shqiptar, qe u përqendrua ne krijimin e infrastrukturës drejt revolucionit dixhital. Nje nga arsyet pse Tring Communications ka marre kete cmim eshte per ofrimin e tre sherbimeve ne nje linje ne te gjithe rrjetin e tij por dhe per arsye se ne jemi prodhues kontenti. Organizatoret e eventit kane theksuar se konferenca do ti japë një hov para zhvillimit te teknologjisë edhe ne pritje te kalimit te transmetimeve nga analoge ne dixhitale. Partneret ndërkombëtare prestigjioze te Tring Communications kane theksuar se hyrja ne treg e kësaj kompanie ishte një hap përpara ne tregun shqiptar. I ndare ne disa sesione forumi i katërt i Infocom Albania shërbeu edhe për shkëmbimin e eksperiencave mes kompanive me ne zë ne fushën e telekomunikacionit e per ti dhëne një shtyse zhvillimit teknologjik ne Shqipëri, për te cilin vetëm BE ka akorduar një fond prej 5 milionë euro.