Tring njofton se ka nisur procesi i digjitalizimit në Korçë, Pogradec, Bilisht!


Banner Korce6

Për të parë kanalet e platformës Tring dhe kanalet kombëtare free përfitoni nga oferta: Aparat tokësor DVB- T2 nga 6,900 lekë në 3,500 lekë. Dhuratë 1 muaj abonim në Platformën Tokësore.

Luten të gjithë shikuesit në Korçë dhe rrethinat e saj që të drejtojnë antenat në drejtim të Malit Moravë (Çardhakë), kurse shikuesit në Pogradec dhe rrethinat e tij të drejtojnë antenat në drejtim të Tushemishtit (Kodrës sipër Tushemishtit). Në të dy këto qytete do të transmetohet në kanalin 21 me frekuence 474 MHz