Tring përfundon proçesin e dixhitalizimit në Berat


Platforma dixhitale Tring tani mbulon me sinjal HD qytetin e Beratit, Kuçovës, Urën Vajgurore, Poliçanin dhe fshatrat përreth tyre. Luten të gjithë teleshikuesit të drejtojne antenat e tyre ne drejtim të malit të Goricës. Tring transmeton programet e saj në kanalin 24 UHF, me frekuencë 498 MHZ.

Të gjithë klientët në platformën Tokësore Tring do të ndjekin kanalet si mëposhtë:

 

Vizion Plus HD
Ora News HD
Channel One
Kanali 7
Living HD
Jolly HD
3 Plus
Tring Shqip
Tring Action
Tring Super
Tring Tring
Tip Tv
Tring World
Tring Sport News HD
Tring Sport 1 HD
Tring Sport 2 HD
Desire

 

Së bashku me kanalet Tring ju mund të shihni falas kanalet Free si mëposhtë:

RTSH 1 HD
RTSH 2 HD
RTSH 3 HD
RTSH FILM
RTSH SHQIP
RTSH MUZIKE
RTSH SPORT
RTSH KUVEND
RTSH 24
RTK 1
KLAN HD
KLAN PLUS
KLAN KOSOVA
ABC NEWS
TOP CHANNEL