Vazhdon Tring Tour, mirëpresim klasën e tretë të shkollës “Kosova”


Çamarrokë, të zgjuar e shumë të shkathët kështu do të quanim të gjithë nxënësit e klasës së tretë të shkollës “Kosova” të cilët na vizituan sot në ambientet e Tring. Ata mësuan më shumë mbi punën që zhvillohet brenda platformës Tring, si dhe u njohën me ata që fshihen pas 3 kanaleve të tyre të preferuara: Tring Tring, Kids dhe TIP TV. Nuk mund të mungonin as pyetjet mbi sportit, komentin e ndeshjeve të futbollit dhe lidhjet direkte. Gjithashtu, ata vizituan studion e një prej programeve më të dashura për fëmijë Artist “Tak Fak”. Një ditë e këndshme për tu mbajtur mend gjatë!

 

Të gjithë shkollat të cilat duan të vizitojnë shkollat e Tring janë të lutur të na kontaktojnë në 044800008 ose në info@tring.tv