Specialist i rrjeteve sociale

 

Emërtimi i pozicionit: Specialist i rrjeteve sociale

 

Përgjegjësitë kryesore:

  1. Menaxhimi i rrjeteve sociale: Facebook, Instagram, LinkedIn
  2. Rritja e vizibilitetit online të faqeve të kompanisë
  3. Menaxhimi dhe mirëmbajtja e kontentit
  4. Shkrimi i artikujve sipas kërkesave të kompanisë

 

Aftësitë e kërkuara:

  1. Diplomë universitare në Marketing, Gazetari, Ekonomi etj.
  2. Aftësi të mira në programet e Microsoft Office.
  3. Aftësi të mira analitike dhe komunikuese.
  4. Të jetë kreativ dhe të sjellë ide të reja.
  5. Të jetë i mirëorganizuar dhe korrekt.
  6. Eksperiencat e mëparshme përbëjnë avantazh. 

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre me subjekt Specialist i rrjeteve sociale në hr@tring.tv.