Ky format i ri televiziv ka protagonist të gjithë fëmijët dhe familjet shqiptare.
Nën moderimin e Donald Veshaj, 8 miq të vegjël të cilët do ti njohim nëpërmjet klipeve prezantuese, do të na dhurojnë më tepër nga çiltërsia dhe pafajësia e tyre.

Përpara ekranit të Tring, të gjithë do argëtohemi me të pathënat, situatat qesharake apo shpesh edhe me rrëfimet e gënjeshtrat e tyre të bardha që na kthejnë pas në fëmijëri, një periudhë të paqtë që të mbush vetëm me emocione të bukura!

Edicioni për fëmijë

Formulari aplikimit

    Informacion për prindin

    Informacion për fëmijën

    Keni marrë pjesë më parë në një program televiziv ju ose fëmija juaj?
    Nëse po, ju lutem shënoni emrin e emisionit ose programit.

    Për më shume info na kontaktoni në: +355696088490 ose shkruani në production@tring.tv.