Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë

  Duru i kërkon sërish Xhanit të mos shpresojë më ...më shumë

Xhan Manaji do të marrë një vendim drastik në lidhje ...më shumë

Duru i druhet gjithmonë e më shumë miqësisë së Denizit ...më shumë

Rolet do të ndryshojnë dhe i ftuari në program këtë ...më shumë

Ozge i afrohet Sëlas me shpresën për të mësuar diçka ...më shumë

Alara do të përballet me Denizin gjatë mbrëmjes së organizuar. ...më shumë

Xhan monitoron pa pushim Durunë me anë të kamerave që ...më shumë

Në shfaqjen më të rëndësishme të vitit, Duruja është balerina ...më shumë

Njeriu më i rëndësishëm i ekranit në Turqi bie në ...më shumë