SUPER OFERTË

Internet deri në 12 Mbps & 100 Kanale My Tring IPTV - 1,599 lekë

Dekoder My Tring IPTV, modem WIFI dhe instalim falas
SUPER OFERTË

Fluturo dhe eja në Tring për një komunikim më të lirë

Kaloni numrin tuaj në Tring dhe përfitoni tarifat më të lira. Tani mund të kursesh deri në 90% të faturës mujore!
Fluturo dhe eja në Tring për një komunikim më të lirë

SUPER OFERTË

për klientët në Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi dhe Greqi

SUPER OFERTË

Bli Online Abonimin Tënd

Merrni me një klikim të vetëm abonimin në paketën Tring që dëshironi
Bli Online Abonimin Tënd

Partneri i duhur

për suksesin e biznesit tuaj

biznes
Partneri i duhur

Tring Suport

Për të qenë më pranë jush dhe për t’ju ofruar një shërbim më të mirë dhe më cilësor Tring ka vënë në dispozicion një staf profesional
Tring Suport

Televizion

televizion

Tring Televizion nuk njeh kufij si në programacion, tematikë apo edhe prodhime që mbajnë logon e tij.

Detaje

Internet

internet

Tring Internet është projektuar në mënyrë që familja juaj të lundrojë e qetë në internet dhe të shkarkojë pa limit.

Detaje

Telefoni

telefoni

Tring Telefoni është një mënyrë e besueshme për tu lidhur me familjen dhe miqtë tuaj.

Detaje

Paketat e kombinuara

paketat-e-kombinuara

Internet i shpejtë, linjë telefoni pa kosto mujore dhe argëtim pa limit në të gjitha kanalet Tring.

Detaje

Zona e mbulimit

zona-e-mbulimit
super-oferte

Super Ofertë

Për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi dhe Greqi.

 • Aparat Satelitor HD
 • + Kartë Smart
 • Dhe përfito 3 muaj abonim Dhuratë

71 Euro
Zbulo Ofertën
super-oferte

Super Ofertë

Për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi dhe Greqi.

 • Dekoder My Tring IPTV
 • Dhe përfito 3 muaj abonim Dhuratë

80 Euro Lekë/Muaj
Zbulo Ofertën
super-oferte

Super Ofertë

Përjetoni shpejtësinë e internetit pa limit deri në 12 mbps

 • Modem WIFI Dhuratë
 • Instalimi Dhuratë
 • Linjë telefoni Falas

Duke filluar nga:

1.399 Lekë/Muaj
Zbulo Ofertën
magjia-my-tring-iptv

ZBULONI MAGJINË E MY TRING IPTV
ME PAKETA DERI NË 100 KANALE DHE INTERNET PA LIMIT

 • Dekoder IPTV Dhuratë
 • Modem Dhuratë
 • Instalimi Dhuratë

Duke filluar nga:

1.599 Lekë/Muaj
Zbulo Ofertën
[+]
Cfare mendimi ke?
Ju mund të mbyllni këtë video në
15 sekonda.