Fier

Internet për të gjithë familjen!

 

Produkti Tarifa mujore Instalim 12 m Instalim 24 m
Internet S 20/5 Mbps 1,190 Lekë 2,000 Lekë 0 Lekë
Internet M 50/20 Mbps 1,390 Lekë 2,000 Lekë 0 Lekë
Internet L 100/30 Mbps 1,590 Lekë 2,000 Lekë 0 Lekë
Internet XL 300/50 Mbps 2,590 Lekë 2,000 Lekë 0 Lekë

 

*Në kontratat 24 Mujore instalimi Falas.

*Në kontratat 12 Mujore tarifa e instalimit 2,000 lekë

 

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike

 

Nese jeni të interesuar për internet dhe iptv me 120 kanale klikoni këtu.


INTERNET GPON S
Download
20 Mbps
Upload
5 Mbps
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Linjë telefoni
Falas
Pagesa për 1 muaj
 1,190 Lekë
INTERNET GPON M
Download
50 Mbps
Upload
20 Mbps
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Linjë telefoni
Falas
Pagesa për 1 muaj
 1,390 Lekë
INTERNET GPON L
Download
100 Mbps
Upload
30 Mbps
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Linjë telefoni
Falas
Pagesa për 1 muaj
 1,590 Lekë
INTERNET GPON XL
Download
300 Mbps
Upload
50 Mbps
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi
Falas
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Linjë telefoni
Falas
Pagesa për 1 muaj
 2,590 Lekë

Vizitoni dyqanet Tring:

Fier Shop
adresa: Lagja Konferenca e Pezes, Blv. Jakov Xoxa
e-mail: fiershop@corp.tring.al
telefon: +355 69 40 20 035

Fier Shop 2
adresa: Lagjja 16 Prilli, Rruga Ramiz Aranitasi, Ndërtesa Nr 32, Kati 1-rë
e-mail: fiershop2@corp.tring.al
telefon: +355 69 40 59 802

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në +355 44 800 000/3