Oferta në Elbasan

 

Internet + IPTV 70

Produkti Cmimi aktual Cmimi promocional Instalim 12 m Instalim 24 m
20/3 Mbps + 70 CH  1,690 lekë  1490 lekë 2,000 lekë 0 lekë
50/10 Mbps + 70 CH 1,890 lekë 1,590 lekë  2,000 lekë 0 lekë
100 Mbps + 70 CH  2,190 lekë  1,690 lekë 2,000 lekë 0 lekë

 

Internet + IPTV 120

Produkti Cmimi aktual Cmimi promocional Instalim 12 m Instalim 24 m
20/3 Mbps + 120 CH  2,490 lekë  1,790 lekë 2,000 lekë 0 lekë
50/10 Mbps + 120 CH  2,590 lekë 1,890 lekë  2,000 lekë 0 lekë
100/20 Mbps + 120 CH  2,890 lekë 1,990 lekë 2,000 lekë 0 lekë

 

*Në kontratat 24 Mujore instalimi Falas.

*Në kontratat 12 Mujore tarifa e instalimit 2,000 lekë

 

 • Instalim Dhuratë
 • Modem Dhuratë
 • Dekoder T2 Dhuratë
 • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
 • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
 • Adresë e-maili Falas
 • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
 • 1 IP Dinamike

Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport, Adult. 

Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

 • VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
 • Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
 • DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
 • EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
 • Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
 • Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
 • Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.

Paketa me 70 Kanale

Ju mjafton të zgjidhni paketën që dëshironi, për të tjerat mendon My Tring IPTV

BASIC 70
Download
20 Mbps
Upload
3 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 70 kanale
Pagesa për 1 muaj
1,690 Lekë 1,490 Lekë
STANDARD 70
Download
50 Mbps
Upload
10 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 70 kanale
Pagesa për 1 muaj
1,890 Lekë 1,590 Lekë
PREMIUM 70
Download
100 Mbps
Upload
20 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 70 kanale
Pagesa për 1 muaj
2,190 Lekë 1,690 Lekë

Paketa me 120 Kanale

Shihni gjithҫka që ju dëshironi:
ҫdo kohë, kudo dhe në ҫdo pajisje!

BASIC 120
Download
20 Mbps
Upload
3 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Pagesa për 1 muaj
2,490 Lekë 1,790 Lekë
STANDARD 120
Download
50 Mbps
Upload
10 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Pagesa për 1 muaj
2,590 Lekë 1,890 Lekë
PREMIUM 120
Download
100 Mbps
Upload
20 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Pagesa për 1 muaj
2,890 Lekë 1,990 Lekë

Vizitoni dyqanin Tring në:
adresa: Lagjia Dyli Haxhire
e-mail: elbasanshop@corp.tring.al
telefon: +355 44 815 505

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në +355 44 800 000/3

+