Kontrollo gjendjen e abonimit

Vendosni numrin e Kartës Smart dhe klikoni "Vazhdo"

Numri i kartës smart nuk është i vlefshëm. Nëse keni vendosur numrin e saktë të kartës tuaj smart por nuk vazhdoni dot abonimin, ju lutem kontaktoni me: +355 44 800 008, +355 69 40 38 000 ose info@tring.tv