5 kanale me ide inovative, programe argëtuese, gastronomi, arredim, modë e deri te krijimtaria e
punës me dorë.

Zbuloni, krijoni, dekoroni, udhëtoni, argëtohuni dhe mbi të gjitha, ndjeni kënaqësinë e të bërit një jetë të bukur.

Më shumë se 20 formate origjinale në vit

200 orë programe të huaja lifestyle dubluar në shqip