Oferta në Librazhd

Përjetoni shpejtësinë e internetit deri 100 Mbps, si dhe shijoni magjinë e 120 kanaleve.

 

Produkti Tarifa mujore Tarife instalimi  12 m Tarife instalimi 24 m
Internet + TV 120
20/3 Mbps + 120 CH ALL 1,000 ALL 2,000 ALL 0
50/10 Mbps + 120 CH ALL 1,200 ALL 2,000 ALL 0
100/20 Mbps +  120 CH ALL 1,500 ALL 2,000 ALL 0

 

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Dekoder T2 Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike

BASIC
Download
20 Mbps
Upload
3 Mbps
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Linjë telefoni
Falas
Pagesa për 1 muaj
 1,000 Lekë
STANDARD
Download
50 Mbps
Upload
10 Mbps
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Linjë telefoni
Falas
Pagesa për 1 muaj
 1,200 Lekë
Premium
Download
100 Mbps
Upload
20 Mbps
IP
1 IP Dinamike
Modem Wi-Fi + Dekoder T2
Falas
Kanale
Deri në 120 kanale
Tarifë regjistrimi
0 Lekë
Linjë telefoni
Falas
Pagesa për 1 muaj
 1,500 Lekë

Vizitoni dyqanin ose distributorin më të afërt Tring.

Për më shumë informacion telefononi Kujdesin për Klientin në +355 44 800 000/3