Pajisjet satelitore

Dekoder satelitor

Dekoderi i ri satelitor pranon formatin e transmetimit HD por edhe SD (Standart Definition) ndryshe nga ata ekzistues që ishin vetëm SD. Ky është një avantazh që të jep mundësinë për të ardhmen që kanalet e prodhuar/transmetuar në formatin HD të kenë mundësi të shikohen nga abonentët Tring.

E re tjetër në këtë STB është se me anë të një USB të jashtme apo një Hard-disku të jashtëm mund të regjistrohen programe, filma, apo çfarëdo pjesë e programeve të transmetuara. Kjo të jep mundësinë që në pamundësi për të parë një event të pëlqyer ta regjistrosh atë dhe të shikohet në kohën e përshtatshme.

Dekoderi është i pajisur me dalje dixhitale për videon (HDMI) por edhe për audion e cila mund të lidhet më vete në një "Home Cinema" me anë të fibrës optike ose kabllit coaxial.

4,990 Lekë
Bli tani

Set parabolë + LNB 2

3,990 Lekë

Karta Smart

(Kjo kartë është e autorizuar për përdorim vetëm për territorin e Shqipërisë)

1,000 Lekë
Bli tani

Modul Pair

Tring TV mundëson për klientët e saj satelitor produktin e ri, Modul Pair. Kjo pajisje mundëson shikimin e platformës satelitore Tring TV nga aparate të tjerë HD ( MPEG-4) që nuk janë tregtuar nga kompania Tring. Përdorimi i këtij Moduli kërkon që të bëhet pairimi i Kartës Smart me Modulin Pair.

5,000 Lekë

Parabolë

2,400 Lekë

Kokë LNB 2

1,700 Lekë