JEPI JETЁ,
TELEVIZORIT TЁND!


Shijoni programacionin e larmishëm të 32 kanaleve për të gjithë familjen si dhe eventin më emocionues futbollistik, UEFA Champions League.
Zbulo ofertën

Sonte në Tring

asc

Merre vitin
për 6 Muaj


Lundro në Internet super të shpejtë
me Fibër Optike dhe përfitoni 6 Muaj DHURATË

Zbulo ofertën

Të gjithë kampionatet
1 abonim të vetëm

Përjetoni emocionet e futbollit live si të ishit ulur në stolat e stadiumit!

7 kampionatet më të dashur futbollistik
Mbi 500 ndeshje ekskluzive
Mbi 800 orë aksioni në fushë

Zbulo më shumë

FËMIJË

Personazhet më të dashur për fëmijë

Luani, argëtoheni dhe mësoni me ta

më shumë

Kudo ku jeni, Shqipëria vjen tek ju përmes ekranit të Tring!


Shijoni programacionin e larmishëm të 120 kanaleve për të gjithë familjen në My Tring IPTV!

Zbulo më shumë

onDemand

Një videotekë e pasur për t'u parë kur ju dëshironi
 

Masha dhe Ariu
Artist Tak Fak
Instafood
Familja Kuqezi
Fi
Nusja nga Stambolli
Dashuri e pafund
d
Mëso më shumë