5 kanale që ofrojnë programe argëtuese dhe edukative për grupmosha të ndryshme.

Filma dhe seriale që lënë gjurmë në fëmijërinë tuaj dhe kthehen në kujtime që mbahen mend gjatë. Personazhe fantastike dhe tregime magjike për t’u zbuluar së bashku me fëmijët tuaj.

150 orë animacion i huaj në vit për fëmijët

96 orë programe origjinale në studio për fëmijë