PLAY

Play, një program argëtimi dhe edukimi nëpërmjet lojërave për fëmijë. Dy shkolla përballen mes tyre në një garë me disa disiplina. Fëmijët argëtohen, por edhe sfidohen me njëri-tjetrin. Lojërat janë me karakter fizik, ku fëmijët duhet të tregojnë shkathtësinë e tyre, si dhe me karakter inteligjence, ku vihen në provë dijet dhe përqendrimi i tyre.

ÇDO TË PREMTE, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring