Bli Online: Platforma Tokësore

Zgjidhni paketen që dëshironi dhe kryeni pagesën me kartë krediti apo Paypal.
Abonimi juaj do të aktivizohet menjëherë.

 

Start
1 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
27
 1,090 Lekë
Bli tani
Start
3 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
27
2,900 Lekë 2,600 Lekë
Bli tani
Start
6 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
27
5,600 Lekë 4,600 Lekë
Bli tani
Start
12 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
27
10,900 Lekë 6,990 Lekë
Bli tani
Extra
1 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
30
 1,600 Lekë
Bli tani
Extra
3 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
30
4,500 Lekë 3,900 Lekë
Bli tani
Extra
6 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
30
8,500 Lekë 6,500 Lekë
Bli tani
Extra
12 Muaj
Platforma
Tokësore
Kanale
30
14,900 Lekë 10,900 Lekë
Bli tani