Shijoni programacion e pasur me filma, seriale, dokumentarë, programe për fëmijë, prodhime origjinale, sport dhe sigurisht, UEFA Champions League, Serie A dhe NBA të përfshira!12 muaj abonim + Kartë Smart:
15,990 Lekë 7,990Lekë


Dhuratë


Bli tani


Dekoder + Kartë Smart:
11,590 Lekë 4,500Lekë


Dhuratë


Bli tani


12 muaj abonim + Kartë Smart:
24,900 Lekë 11,900 Lekë


Dhuratë


Bli tani


Me Tring, jo vetëm argëtim por edhe kursim!

  • Shijoni magjinë e 55 kanale Tring
  • 20 kanale FALAS
  • Mos humbisni programacionin e larmishëm për të gjithë familjen
  • Përjetoni emocionet e Uefa Champions League, Seria A, NBA dhe evente te tjera sportive si: Kampionati portugez, turk, skocez, uefa youth league

… dhe nëse ndodheni jashtë vendit, ju sjellim Shqipërinë në shtëpinë tuaj!


Të gjithë klientët që përfitojnë nga oferta do të ndjekin kanalet si më poshtë:
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Kinema
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Sport
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Seriale
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Fëmijë
Dokumentarë
Dokumentarë
Dokumentarë
Lifestyle
Lifestyle
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Lajme
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Gjeneraliste
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Muzikë
Adult
Adult
Adult
[contact-form-7 id="26119"]