Mirë se erdhët tek Kujdesi për klientin

Gjithçka mbi shërbimin tuaj

Kontakt Internet

+355 44 800 000
+355 44 800 003
+355 44 800 001
info@tring.al
suport@tring.al

Kontakt Televizion

+355 44 800 008
+355 69 40 38 000
info@tring.tv
+355 69 40 38 000

Këshilla të shpejta

Si mund të ndryshoj kodin e TV?

Kodi i zakonshëm është 0000 por ju mund ta ndryshoni atë në Menu. Fillimisht, shkruani kodin e vjetër, më pas kodin e ri. Së fundmi, konfirmoni kodin e ri duke e shkruar atë përsëri.

Kam formatuar kompjuterin. Nuk kam akses në Internet. Çfarë duhet të bëj?

Nëse përdorni një lidhje me kabull të thjeshtë (Ethernet) ju duhet të rikrijoni edhe një herë lidhjen broadband (PPPoE). Nëse përdorni modem ADSL nuk është nevoja të bëni rikonfigurim të modemit, por sigurohuni që IP-të dhe DNS-të në kartën e rrjetit të jenë automatike. Mjafton të vendosni fishat në portat e duhura dhe do të keni shërbim. Nëse problemi vazhdon, na kontaktoni në 044800 000.

Çfarë është shërbimi on Demand?

On Demand është shërbim i cili ofrohet nga My Tring IPTV nëpërmjet të cilit ju keni një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj, gjithmonë të azhornuara për t'i parë kur ju dëshironi dhe jo në një orar të caktuar. Filma, seriale televizive, dokumentarë, programe për fëmijë, sport dhe produksione eksklusive të Tring në një katalog të pasur.