My Tring IPTV në rrjetin Tring

Shpejtësi interneti me fibër optike 300 Mbps, 120 kanale My Tring IPTV + UEFA Champions League, Seria A, NBA dhe 4 Kampionate të tjera të përfshira. Përfito Muaj shërbim dhuratë për çdo parapagim.

 

Internet + IPTV 70 kanale
Shpejtësia (donwload / upload) Çmimi  Parapagim 5 mujor  Parapagim 8 mujor  Parapagim 12 mujor
20/3 Mbps + 70 IPTV 1,690 L  8,450 L 1 Muaj Falas 13,520 L 2 Muaj Falas 20,280 L 4  Muaj Falas
50/10 Mpbs + 70 IPTV 1,890 L 9,450 L 1 Muaj Falas 15,120 L 2 Muaj Falas 22,680 L 4  Muaj Falas
100/20 Mbps + 70 IPTV 2,190 L 10,950 L 1 Muaj Falas 17,520 L 2 Muaj Falas 26,280 L  4 Muaj Falas

 

Internet + IPTV 120 kanale
Shpejtësia (donwload / upload) Çmimi  Parapagim 5 mujor  Parapagim 8 mujor  Parapagim 12 mujor
20/3 Mbps + 120 IPTV 2,490 L 12,450 L 1 Muaj Falas 19,920 L  2 Muaj Falas 29,880 L 4  Muaj Falas
50/10 Mpbs + 120 IPTV 2,590 L 12,950 L 1 Muaj Falas 20,720 L  2 Muaj Falas 31,080 L 4  Muaj Falas
100/20 Mbps + 120 IPTV 2,890 L 14,450 L 1 Muaj Falas 23,120 L  2 Muaj Falas 34,680 L 4  Muaj Falas
300/20 Mbps + 120 IPTV 3,790 L

 

*Në kontratat 24 Mujore instalimi Falas.

*Në kontratat 12 Mujore tarifa e instalimit 3,000 lekë

*Për të gjitha kontratat ekzistuese, Serie A mund të ndiqet me një tarifë shtesë për vetëm 300 Lekë nga data 20 Gusht.

*10.09.2021 – Përditësim i ofertës për kontratat ekzisuese, Serie A mund të ndiqet në kanalet sportive me një tarifë shtesë 350 Leke nga data 10 Shtator 2021.


Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori Kinema, Femijë, Lifestyle, Dokumentarë, Sport, Adult. 

Vetëm My Tring IPTV ju sjell një videotekë të pasur eventesh në shtëpinë tuaj si dhe plot shërbime të tjera:

  • VOD: Vendosni ju çfarë do të shihni në ekran.
  • Multiscreen: Shihni programin tuaj në disa ekrane: televizor, kompjuter, iPad dhe telefon.
  • DVR: Regjistroni programe dhe evente për t’i pare atëherë kur ju dëshironi.
  • EPG: Merrni informacion të përditesuar mbi përmbajtjen e programeve që transmetohen dhe atyre në vijim.
  • Bllokimi i kanaleve: Bllokoni kanalet e padëshiruara.
  • Lista e të preferuarave: Krijoni një listë me kanalet që ju pëlqejnë.
  • Rrjeti Ndalo Live: Caktoni ju pauzat ndërmjet eventeve.

Paketa me 70 Kanale

Ju mjafton të zgjidhni paketën që dëshironi, për të tjerat mendon My Tring IPTV

Basic+
Shpejtësia
20 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder IPTV
Falas
Kanale
70 Kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,690 Lekë
Classic
Shpejtësia
50 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder IPTV
Falas
Kanale
70 Kanale
Pagesa për 1 muaj
 1,890 Lekë
Premium
Shpejtësia
100 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder IPTV
Falas
Kanale
70 Kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,190 Lekë

Paketa me 120 Kanale

Shihni gjithҫka që ju dëshironi:
ҫdo kohë, kudo dhe në ҫdo pajisje!

Basic+
Shpejtësia
20 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder IPTV
Falas
Kanale
120 Kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,490 Lekë
Classic
Shpejtësia
50 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder IPTV
Falas
Kanale
120 Kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,590 Lekë
Premium
Shpejtësia
100 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder IPTV
Falas
Kanale
120 Kanale
Pagesa për 1 muaj
 2,890 Lekë
300 mbps
Shpejtësia
300 Mbps
Modem Wi-Fi + Dekoder IPTV
Falas
Kanale
120 Kanale
Pagesa për 1 muaj
 3,790 Lekë
+