Tring Taxi

Ju sjellim në shtëpi dekoderin Tring, si dhe ju kryejmë instalimin. Gjithçka shpejt, lirë dhe pa asnjë kosto.

Përjetoni emocione të magjishme përmes ekranit të Tring! Shijoni programacionin e larmishëm, premierat e fundit, prodhimet origjinale si dhe eventet më të bukura të futbollit europian vetëm me një telefonatë. Ne vijmë menjëherë tek ju!

Telefononi në 044 810 110 ose 069 40 95 072

 

Ky shërbim ofrohet në qytetet: Tiranë, Durrës qytet dhe bregdet, Elbasan, Fushë Krujë, Kavajë, Berat.Dekoder + Kartë Smart + 6 muaj abonim:
13,500 Lekë 4,990 Lekë


Dhuratë ulje në vlerë 8,510 Leke


Bli tani


12 muaj abonim + Kartë Smart:
18,800 Lekë 7,990Lekë

Dhuratë


Bli tani

Dekoder + Kartë Smart + 6 muaj abonim:
16,400 Lekë 7,900 Lekë

DHURATË ULJE NË VLERË 8,500 LEKE

Bli tani


12 muaj abonim + Kartë Smart:
22,800 Lekë 11,900Lekë

Dhuratë


Bli tani

Dekoder + Kartë Smart + 6 muaj abonim:

11,500 Lekë 4,990 Lekë


Dhuratë ulje në vlerë 6,510 Leke

Bli tani

12 muaj abonim + Kartë Smart:
15,990 Lekë 7,990Lekë

Dhuratë


Bli tani

Dekoder + Kartë Smart + 6 muaj abonim:
16,900 Lekë 7,900 Lekë

Dhuratë ulje në vlerë 9,000 Leke


Bli tani

12 muaj abonim + Kartë Smart:
24,900 Lekë 11,900 Lekë


Dhuratë


Bli tani

Babrru, Tiranë
Adresa: Babrru Qendër, përbalë Stacionit të autobuzit, kati i dytë sipër Furrës RekaTel: +355686144441Email: imerajartur@gmail.com

Durrës
Ilir Hajdarasi
Adresa: Lagja 15, Rruga “Petrit Llaftiu”Tel: 0672060608 / 0694060608Email: hajdarasiilir@gmail.com

ElbasanYlli BoshnjakuTel: 0692311248

Fushë KrujëAdresa: Rruga e Durrësit, Dyqani NeptunTel: 355693509494Email: kastriotperleka@gmail.com

BeratPandeli CecaAdresa: Lagja 30 Vjetori, prane PoliklinesTel: +355686077287Email: pandiceca@hotmail.com