Telefoni Tring është një mënyrë e besueshme për tu lidhur me familjen dhe miqtë tuaj. Me Tring mund të telefononi pa limit të gjithë njerëzit e dashur anembanë botës me tarifat më të mira në treg duke filluar nga 0 lekë dhe me vetëm 6,000 lekë kosto instalimi.

Basic
1 linjë telefoni
Kosto instalimi
6,000 lekë
Pagesa për 1 muaj
0 Lekë
Basic +
2 linjë telefoni
Kosto instalimi
6,000 lekë
Pagesa për 1 muaj
0 Lekë

Kohë bisede

dhuratë

Për çdo rimbushje që do të kryeni do të përfitoni kohë bisede dhuratë.


1000 lek
+100 lek kohë bisede dhuratë
1500 lek
+300 lek kohë bisede dhuratë
2000 lek
+500 lek kohë bisede dhuratë
2500 lek
+600 lek kohë bisede dhuratë

Fluturo dhe eja në Tring

për një komunikim më të lirë

Kaloni numrin tuaj në Tring dhe përfitoni tarifat më të lira. Tani mund të kursesh deri në 90% të faturës mujore!

  • Linjë telefoni Fiks FALAS
  • Pajtim mujor 0 lekë
  • Thirrjet brenda rrjetit Tring 0 lekë
  • Deri në 170 minuta FALAS me rrjetet kombëtare dhe nderkombetare dhuratë
  • Tarifim për sekondë, paguan vetëm për atë që flet
  • Rimbushje sipas nevojave tuaja